Dalskidan

Dalskidan

HYR AV OSS SOM ÅKT 20 ÅR I LANDSLAGET

Dalskidan har Sälens bästa hyrskidor. Alltid slipat och vallat i moderna maskiner och dessutom billigare än att hyra vid backen.

1997 startade vi Dalskidan i Sälen. Vi var båda mitt uppe i våra alpina världscupkarriärer som tillsammans varade i 20 år. Med god hjälp från våra föräldrar, lyckades vi att kombinera det med elitsatsningen. Vi ville ge oss själva möjligheten att jobba med det vi kan bäst och låta gästerna ta del av den passion vi har för skidåkningen. Att få göra detta i vår hemby Sälen är en dröm som blivit sann.

15 år senare kan vi se tillbaka på en fantastisk utveckling där Dalskidan blivit Sälens mest populära skiduthyrning. Vår kunskap och engagemang, ständiga närvaro i butiken och viljan att alla gäster ska få en fantastisk skidupplevelse tror vi är nyckeln till framgången. Butiken innehåller det mesta du behöver för fjällsemestern. Huvudfokus ligger på alpint och längd. Den alpina delen kan vi det mesta om och utbudet har vi valt med största omsorg. Inom längdsegmentet har vi ett stort utbud och riktigt kunniga experter. I vår skidverkstad har vi under det senaste decenniet slipat skidor åt världseliten inom de flesta alpina sporter. För två år sedan köpte vi Sälens enda stenslip och HotBox för längd och det är exakt samma maskiner som landslaget använder. Redan under det första året lyckades vi nå toppresultat i Vasaloppet vilket vi är mycket stolta över.

0280-204 04