Hotel Bügelhof

Hotel Bügelhof

VARMT VÄLKOMMEN TILL HOTELLET DÄR VYKORT BLIR VERKLIGHET! 

35 funktionellt inredda hotellrum med det där lilla extra. I våra priser ingår det alltid en härlig frukostbuffé som en bra start på dagen. Varje rum har ett eget låsbart skidskåp i anslutning till receptionen!

I anslutning till lobbyn finns vårt vildmarksrum där ni träffas och umgås under en filt i soffan eller zappar på tv:ns alla kanaler. I relaxavdelning med bastu, solarium, kallbad & bubbelpool spenderar du tid på egen hand eller njuter av ett brett utbud av behandlingar, våra hud/spa -terapeuter finns på plats alla dagar i veckan t.o.m. på jul och nyårs -afton.

Vår restaurang, Harrys har öppet alla dagar i veckan. I anslutning till receptionen finns ett lekrum där barnen kan kan leka efter maten, så att ni föräldrar får några minuter till vid middagsbordet.

Nattklubben har öppet tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndagar till kl 02:00. Ljudstörning kan därför förekomma.

Restaurangen på Torget: Ligger några minuters promenad från hotellet. Här kan ni fika eller äta dagens husman samt barnbuffé för barn upp till 12 år.

Sälenstugan Original: Där Sverige möter Österrike, ligger mitt i Jonasbacken.  Serverar såväl lunch som á la carte och däremellan så hinner vi självklart med en fantastisk afterski i sann alpanda.

 

0280-219 50