Installationsgruppen

Installationsgruppen

VVS-INSTALLATÖR OCH RÖRMOKARE I SÄLEN OCH MALUNG

Sälen
Installationsgruppen i Sälen är en av våra 65 Bad & Värme-butiker . I vår butik hittar du ett brett sortiment av allt som rör VVS. Behöver du byta ut din gamla dusch eller badkar eller behöver du en totalrenovering av ditt badrum? Låt oss inspirera dig och vägleda dig till vad som passar bäst i just ditt hem. Våra medarbetare är serviceinriktade och våra VVS-installatörer och rörmokare är certifierade och professionella. En bättre kombination går knappast att få.

Du väljer själv om du endast vill handla några av våra produkter eller om du vill att vi installerar dem åt dig också. Dessutom erbjuder vi även service och underhåll om du skulle vilja ha det.

Installationsgruppen i Sälen är en komplett butik som finns till för just dig, privatperson som
företag. Välkommen in till oss och låt dig inspireras!

 

Malung
Ditt företag med totalentreprenad inom el, sanitet, värme, ventilation, styr och reglering.

Sedan 30 år tillbaka har Installationsgruppen varit involverad i många projekt runt om i Malung och Sälen samt i norra Dalarna och Värmland. Idag erbjuder vi en totalentreprenad för företagare, såväl som privatpersoner, som vill hitta en helhetslösning på sina projekt. Vi hjälper till med allt från inspiration och rådgivning till färdig installation och service.

För att kontakta oss, gå in på vår webbsida på personalsidan för att hitta rätt kontaktperson direkt, eller gå in på kontakta oss och skriv ett meddelande till oss, så hör vi av oss till dig personligen och hjälper dig med det du behöver. Glöm inte heller att besöka oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i butikerna och för att hitta exklusiva erbjudanden, se bilder på nya projekt vi håller på med, eller dela med dig av några tankar du har!