Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort

Det känns när något är gjort med passion…

…och hjärta.
Vi brinner för skidåkning. Det har vi gjort enda sedan den dag Kläppen öppnade, för 30 år sedan. Det går inte att ta miste på att vi som arbetar på Kläppen drivs av passion. För vad är det annars som gör att det hörs goa skratt från pistmaskinförarna redan klockan 03.00 på morgonen? Och vad annat än passion kan förklara att Per Eriksson, vår grundare, vet exakt i vilken grad backen lutar intill Tranan, uträknat för att barnen ska hinna in på toaletten innan olyckan är framme.

Vi tror att det är just passionen och hjärtat i det vi gör bidrar till att vi är bäst på många saker. Sveriges bästa snowpark – nio år i rad – säger en hel del. Vad som kanske inte syns är alla de timmar och nätter våra snowboardåkare skissat, ritat, byggt, rivit ner, byggt igen och igen. För att till slut få avnjuta resultatet.
Att mammor och pappor om och om igen uttrycker att vi har Nordens bästa familjeanläggning är ett betyg som vi utan undantag tilldelar våra medarbetare. Det är ju de, återigen med passion för sin uppgift, som ser till att våra gäster på riktigt får uppleva avkoppling, enkelhet och ett bemötande som förmedlar kvalitet, trygghet och värme.

Sist men inte minst har vi vår Kläppensnö, som skiljer sig en hel del från ”vanlig snö”. Tack vare att Per Eriksson valde västra sidan för att skapa sitt familjeparadis, har vi idag perfekta väderförhållanden. Tillsammans med våra medarbetares ambition att erbjuda högkvalitativ skidåkning, kan vi stolt välkomna skidentusiatser till åkning på vad många menar är Sveriges bästa snö.

0280-962 00