Magasin Sälen

Magasin Sälen

SÄLENS EGET MAGASIN

Magasin Sälen är ett livsstilsmagasin med fokus på, just det, Sälen. Sälen, som är Norra Europas största skidort, har ett utbud som inte någon annan skidort slår. Från hisnande utförsåkning till nybörjarens perfekt preparerade nedfarter. Från Hundspann till äventyr på fjället. Från mat och dryck i världsklass till oemotståndlig shopping. Magasin Sälen beskriver allt detta på ett skönt redaktionellt sätt.

Vi tar upp trenderna, profilerna och prylarna. Vi tar upp allt som hör till en aktiv och njutbar vintersemester. Förutom alla reportage och krönikor finns våra fullpackade sidor med ”kalla Fakta”, den oumbärliga bibeln för den som letar information om området.

Allt det har vi förpackat i ett tjockt lyxigt magasin som distribueras över hela Sälen.

Du hittar oss i alla skidområden från Kläppen via Lindvallen, Sälfjället, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället till Stöten. I dessa områden finns vi i receptioner, hotell, restauranger, skidshopar, bagerier och affärer. Självklart så finns vi också i dalgången i Centrumhuset, på skiduthyrningar och i affärer. Allt som allt på ett 90 tal platser.

Vi vill ge alla 1,5 miljoner gäster som besöker Sälen varje vinter en skön stunds läsning när de besöker oss. Vi vill inspirera till en riktigt grym vintersemester och skänka guldkant åt vistelsen här uppe.

Vi på redaktionen önskar dig underhållande läsning och en skön vinter.

0280-255 70