Sälens Högfjällshotell

Sälens Högfjällshotell

DITT HOTELL I FJÄLLEN

Sälens Högfjällshotell har allt som behövs för en trevlig semester i Sälen. Hos oss kan du koppla av och njuta av den underbara naturen, delta i olika aktiviteter, äta gott och få tid att umgås med nära och kära. Hos oss kan ni välja att bo i allt från lyxiga hotellrum till lägenheter med självhushåll .

Vi kan garantera dig skidåkning av högsta klass, vare sig du vill åka utför eller ta en tur på längdskidorna. Allt finns inom gångavstånd från hotellet. Efter att liftarna har stängt för dagen finns det många spännande aktiviteter att välja bland för både stora och små.
Ni kan koppla av i vårt SPA, gå på bio, åka hundspann eller varför inte lägga ut på en skotersafari? Det finns även möjlighet till shopping, underhållning och olika evenemang ifall ni vill ta en liten rast från all skidåkning. I Sälen finns det mycket att hitta på för hela familjen.

Vad är väl en vistelse i fjällen utan tillgång till god mat och dryck?
Vi vet att smaken är olika och här kan du välja bland restauranger med olika inriktningar, vilket gör det enkelt att hitta mat som just du och din familj eller vänner tycker om. Vi har allt från exklusiv gourmetmat till traditionell husmanskost.

0280-870 00