Tores vildmarkscamp

Tores vildmarkscamp

 24-25 juni, 7-8 juli, 11-12 augusti

 

Tycker du om att ta med dig barnen och uppleva det enkla friluftslivet? På Tores vildmarkscamp har vi förberett för att du ska få den goda naturupplevelsen. Här får du uppleva det äkta vildmarkslivet där alla måste bidra. Det blir middag vid öppen eld och en natt under stjärnorna. Vi ansvarar för planering och säkerhet. Du tar med dig barnen och skapar minnen för livet!

Tores vildmarkscamp håller till i Femundsmarka Nationalpark. Vi förbereder för att lek, mat och övernattning ska ske utomhus men vi har en stuga tillgänglig om så skulle behövas. Vår målsättning är att alla ska uppleva glädjen av att behärska naturen. Vi ger dig kunskap som kommer underlätta för dina framtida turer.

Vi rekommenderar vind- och vattentäta skor, jacka och byxa. Underkläder och strumpor av ull. Sovsäck och ett ombyte. Vädret kan ändras fort på fjället.

Guiden på vildmarkscampen är Tore Stengrundet, lärare och tillsynsman i nationalparken i Engerdal. Han är en dedikerad friluftsmänniska som tillbringat en hel sommar i nationalparken utan leveranser av mat och utan tält.

För information och fler upplevelser: www.engerdal-fjellstyre.no

Om turen

Turen startar med M/S Femund II från Elgå till Røa. Avgång från bryggan på Elgå kl. 12.30. Retur dagen därpå från Røosen kl. 09.30. Ankomst Elgå ca 11.50

 

Kostnad

900 NOK/person, 450 NOK för barn under 16 år. I priset ingår frukost, lunch, middag, dryck och viss vägledning. Tillägg på 245 NOK/vuxen och 123 NOK/barn för båttur med M/S Femund II.

 

Mötesplats

Mötesplats: Bryggan i Elgå

 

Bokning

Bokning: SMS eller e-post till guiden Tore Stengrundet +47 905 64 818, tore@engerdal-fjellstyre.no innan kl.12.00 dagen innan.