Vildmarkstur på hästryggen

Tvåtimmars vildmarkstur på hästryggen

Varje dag 21 juni till 21 oktober

 

Vildmarkstur på hästryggen är en fantastisk naturupplevelse där dina sinnen får upptäcka doften och ljudet av naturen. Turen går i vacker skogs- och fjällterräng med vacker utsikt. Om vi har tur får vi se spår av älg och andra vilda djur. Guiden rider alltid först, visar vägen och ser till att alla får en fin upplevelse. Naturupplevelser och trygghet går hand i hand hos Trysil Hestesenter.

Bekväma kläder för ridning är långbyxor (inte shorts), i övrigt kläder efter väder. I sadeln kan du ha med dig en extra jacka och en flaska vatten. Ingen matpaus vid tvåtimmarsturer.

Ägare och guider är Gry och Svein Eriksen. De har lång erfarenhet av hästar. Trysil Hestesenter erbjuder också halvdagsturer, dagsturer, ponnyridning för barn, ridlektioner, ridning för rörelsehindrade, uppdrag med häst och vagn samt häst och slädturer på vintern.

För information och flera upplevelser; www.trysilhestesenter.com

Om turen

Turen tar 2 timmar och går i skogs-och fjällterräng. Passar för alla, du behöver ingen erfarenhet från ridning. Minimiålder 10 år.

Kostnad

650 NOK/person.
Priset inkluderar guide och lån av hjälm. Betalning vid startplatsen (kontant i NOK alt. kort) eller boka och betala online på www.trysil.com

Mötesplats

Gården vid Trysil Hestesenter i Nesvollberget, 25 km öster om Trysil centrum, utmed RV 25 mot Støa och Sälen.

Bokning

Bokning: info@eriksenshester.no eller +47 905 210 46 alt. online på trysil.com. Sista anmälan innan 18.00 dagen före.