Projektledare till Logi & Fastighet, Sälen

Är du intresserad av ett utmanande jobb i fantastisk fjällmiljö?

Projektledare till Logi & Fastighet, Sälen

Är du intresserad av ett utmanande jobb i fantastisk fjällmiljö? Vi söker nu en ansvarig projektledare till vår Logi och Fastighetsavdelning i Sälen. Tjänsten handlar främst om att erbjuda fastighetsägare som hyr ut boende via SkiStar olika tjänster inom renovering och fastighetsservice.

OM TJÄNSTEN
Som projektledare är du länken mellan våra stugägare, leverantörer och logiförmedlingen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat budget, prognos och resultatansvar för SkiStar Fastighetsservice AB, att skapa offerter, planera, genomföra och följa upp renoveringsprojekt, vilket innebär kontakt med leverantörer och ägare, såväl privata som bostadsrättsföreningar. Du ska också genomföra besiktningar på löpande och avslutande projekt. Tillsammans med Logiförmedlingen arbetar du med att skapa riktade kampanjer och erbjudanden att skicka ut till ägare för att höja standarden på boenden. Du ansvarar även för att vårt showroom i Tandådalen är uppdaterad med rätt produkter.

DIN PROFIL
Vi tror att du har erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, är noggrann, serviceinriktad, engagerad och lyhörd. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver en hög närvaro i den dagliga driften.

ANSTÄLLNINGSFORM
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Beredskapstjänst ingår. Tillträde omgående. Provanställning kommer att tillämpas. Lön enligt avtal.

PLACERINGSORT
Sälen

GDPR
Genom din ansökan godkänner du att SkiStar hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till: frida.dalevik@skistar.com

Sista ansökningsdag är 31/12 2019. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Douglas Helgesson, tel: 070 241 38 41

Välkommen med din ansökan!