Horrmundsgården

Välkommen att njuta av Sälen från vår mysiga Bed & Breakfast

Horrmundsgården finns i skogen utanför Sälen i ett rofyllt och lugnt område. För oss är varje gäst som en medlem i familjen och vi gör vårt yttersta för att just du ska trivas hos oss.

Här kan du njuta av den rogivande skogsmiljön, ta en promenad, bada eller låna en kanot av oss. Vintertid finns skidspår som utgår från gården och sen ligger Sveriges största skidområde i närheten.

Horrmundsgården var byggd som lanthandel i 1920. Då gick riksvägen utanför tomten och på andra sidan huset fanns Västerdalsbanan. Bredvid gården finns fortfarande gamla tågstationen i Horrmund. När banan blev nedlagd på 70-talet förvandlades verksamheten till ett gästgiveri.

Vi som driver i dag Horrmundsgården i Sälen är Islänningarna Iris och Kristbjörn. Vi bestämde oss att hoppa av ekorrhjulet i 2017 och söka nytt liv utanför Island. Vi hade turen att hitta detta fantastiska hus i Sälen och det kändes direkt som vi hade landat på rätt plats. En riktig guldkant på tillvaron är att få umgås med alla våra gäster, det är verkligen en privilegiet.

Vi hoppas att ni ska trivas hos oss. Varmt välkomna!

Iris & Kristbjörn