Aktuellt

Nytt och aktuellt från Sälenfjällen.

Sommarflyg till Sälen

2022-05-04

Flygbolaget BRA lanserar sommarlinje till Sälen från Ängelholm/Helsingborg. Linjen flygs onsdagar och lördagar under perioden 6 juli till 26 juli.

– Vi ser en stor efterfrågan på semestermöjligheter i Sverige och den stora sommarsatsning som turistnäringen gör i Sälen känns klockren och kul att vara med och stötta. Vi har haft en rekordstark vinter med fyra direktlinjer till den nya fina flygplatsen i Sälen så därför känns det extra kul att vi kan komma igång igen redan till sommaren med denna linje, säger Martin Erkenborn, kommersiell chef på BRA.

Gröna vägen till Sälenfjällen

2022-03-25

Kör du elbil och planerar en resa till Sälen? Ta hjälp av vår karta över den gröna vägen med laddinfrastruktur från Västerås och vidare upp genom Västerdalarna. Här hittar du adresser till elbilsladdning med närhet till toaletter och möjlighet till fika eller något att äta på vägen till eller från Sälenfjällen.

Alternativa vägval till och från Sälenfjällen

2022-03-09

Tips till dig som är på väg till Stöten, Hundfjället och Tandådalen. Ta väg 1047 i Torgås och kör via Rörbäcksnäs så hjälps vi åt att minska bilköerna. Klicka på bilden eller länken för större bild.

Kampanjesida sommar & höst

2022-06-12

Fler och fler aktörer håller öppet under den gröna delen av året i Sälenfjällen. Tillsammans erbjuds ett komplett och imponerande utbud av aktiviteter, shopping, restauranger och upplevelser. Sälenfjällen är störst på vintern men växer stadigt under barmarksperioden.